Limoncello de casa ce poate fi consumat atat ca aperitiv cat si digestiv
Preparare :
spalati bine lamaile in apa calduta deoarece este posibil sa fie cerate.
curatati lamaile folosind un peeler sau un cutit cu lama subtire pentru a curata doar coaja galbena, nu si cea alba,
pune cojile intr-un borcan si acopera-le cu alcool inchide borcanul si lasa-l la macerat 3 saptamani in loc intunecat si racoros
dupa 3 saptamani amestecati zaharul cu 1,5 litri de apa fierbinte pana devine sirop
strecoara alcoolul prin tifon apoi amesteca-l cu siropul de zahar si lasa-l la frigider pentru inca doua saptamani
Dupa acest timp strecoara-l, pune-l in sticle curate si pastreaza-l la frigider se consuma bine racit inainte sau dupa masa
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiPeste cu gust subtil si oase cartilaginoase usor de indepartat, pisica de mare este delicioasa prezenta si in apele Marii Negre.
Pisica de mare prajitaIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii