Chadeau

Pentru 6 persoane se freaca intr-un castron 6 galbenusuri de ou cu 12 lingurite cu varf de zahar pisat. Se freaca bine pana creste si devine o crema s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 galbenusuri de ou
  • 12 lingurite cu varf de zahar pisat
  • 1 litru de lapte
  • 6 lingurite de rom

Mod de preparare

Pentru 6 persoane se freaca intr-un castron 6 galbenusuri de ou cu 12 lingurite cu varf de zahar pisat. Se freaca bine pana creste si devine o crema spumoasa. Se toarna cu incetul 1 litru de lapte clocotit, se mai adauga 6 lingurite de rom, si se serveste in cesti imediat, cat e fierbinte.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...