Coctail Collins

Turnam in pahare bine racite ginul, siropul de zahar, zeama de lamaie si albusul de ou. Completam cu apa minerala , amestecam putin.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingurita de sirop de zahar
  • 40 ml Gin
  • apa minerala pentru completare
  • 20 ml limele
  • 10 ml zeama de lamaie
  • 1 albus de ou

Mod de preparare

Turnam in pahare bine racite ginul, siropul de zahar, zeama de lamaie si albusul de ou.

Completam cu apa minerala , amestecam putin.
Se decoreaza cu fructe (lamaie, portocala).

Va recomandam sa serviti langa, urmatoarele aperitive cu branza:

Aperitiv parizian cu branza, rosii si pesto

Placinta aperitiv cu branza

Aperitiv cu branza

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort in patratele

Este un tort preparat in forma de cozonac, cu blat de cacao si nuca, putin insiropat, cu piersici din compot si crema de...

Desert tort in patratele
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca