Se prepara in paharul clientului care se umple cu gheata pisata, se adauga ingredientele. Se amesteca cu lingura de bar si se serveste cu o lingura de
Se prepara in paharul clientului care se umple cu gheata pisata, se adauga ingredientele. Se amesteca cu lingura de bar si se serveste cu o lingura de amestecat.
Alte retete recomandate
Socata
Sirop de agave
Sirop de brad
Asa cum spuneam sunt ''fan'' fructe de padure si am incercat si o rulada tare buna si acrisoara tocmai buna ptr o caldura ca...
Rulada cu crema de vanilie si fructe de padureIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa