Cocteil de portocale

Stoarcem zeama de la lamai si portocale intr-un castron, Se amesteca 5 minute cu zaharul, apoi se adauga coniacul. Amestecul se pune in pahare, se com

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 portocale
  • 2 lamai
  • 4 linguri de zahar
  • 1/2 l apa minerala
  • 50 ml coniac
  • cuburi de gheata

Mod de preparare

Stoarcem zeama de la lamai si portocale intr-un castron, Se amesteca 5 minute cu zaharul, apoi se adauga coniacul. Amestecul se pune in pahare, se completeaza continutul eu apa minerala sau cu sifon se pune in fiecare pahar cite un cub de gheata si se serveste imediat.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...