Cocteil din cafea si coniac

Se prepara cafeaua si se toarna fierbinte intr-un termos. Cind se serveste, se adauga usor - ca sa ramina deasupra - la fiecare ceasca, cite o lingura

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cesti de cafea tare
  • 6 lingurite sau 6 bucati zahar
  • 6 linguri coniac

Mod de preparare

Se prepara cafeaua si se toarna fierbinte intr-un termos. Cind se serveste, se adauga usor - ca sa ramina deasupra - la fiecare ceasca, cite o lingura de coniac. Se flambeaza si se serveste.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca