Francois Bise

Se transforma zmeura intr-un piure si se pune in pahar, apoi se toarna vinul spumant pana se umple paharul.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-8 boabe de zmeura
  • vin spumant

Mod de preparare

Se transforma zmeura intr-un piure si se pune in pahar, apoi se toarna vinul spumant pana se umple paharul.

Clafoutis cu capsuni

Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...

Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de pui

Retete dietetice

Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavara

Aș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert mere umplute cu fulgi de ovaz

Reteta romaneasca

Desert mere umplute cu fulgi de ovaz
Gustos.RO

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
ReteteCulinare.RO

Negresa - irezistibil de gustoasa

O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...

Negresa - irezistibil de gustoasa