Garone"Scorpio"

Garonele cu cinzano si pepsi se agita si se amesteca cu 2 cuburi de gheata intr-un mixer.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 ml garone rosu
  • zahar
  • 25 ml cinzano
  • pepsi
  • o felie lamiie
  • 4 cuburi gheata

Mod de preparare

Garonele cu cinzano si pepsi se agita si se amesteca cu 2 cuburi de gheata intr-un mixer.
Se serveste intr-un pahar glazurat cu zahar si ornat cu felia de lamiie, adaugindu-se cele doua cuburi de gheata ramase

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...