Garone"Scorpio"

Garonele cu cinzano si pepsi se agita si se amesteca cu 2 cuburi de gheata intr-un mixer.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 ml garone rosu
  • zahar
  • 25 ml cinzano
  • pepsi
  • o felie lamiie
  • 4 cuburi gheata

Mod de preparare

Garonele cu cinzano si pepsi se agita si se amesteca cu 2 cuburi de gheata intr-un mixer.
Se serveste intr-un pahar glazurat cu zahar si ornat cu felia de lamiie, adaugindu-se cele doua cuburi de gheata ramase

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa