Bautura de capsune cu alcool

Capsunele se spala, li se inlatura coditele si se scurg apoi de apa. Se adauga zaharul, se amesteca bine, dupa care se pune compozitia la rece pentru

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg capsuni
  • 100 gr zahar
  • 2 I vin dulce
  • 1 l vin spumos
  • 100 ml coniac

Mod de preparare

Capsunele se spala, li se inlatura coditele si se scurg apoi de apa. Se adauga zaharul, se amesteca bine, dupa care se pune compozitia la rece pentru 12 ore. Se amesteca apoi pe rand cu vinul dulce, cel spumos si la final cu coniacul.


Bautura se serveste rece.

Alte retete:

Cozonac moldovenesc

Friptura de vita la cuptor

Chiftele

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...