Se aleg fructe bine coapte, se curata de samburi si se zdrobesc cu o lingura de lemn. Se pun intr-o damigeana de sticla impreuna cu o mana de samburi
Se aleg fructe bine coapte, se curata de samburi si se zdrobesc cu o lingura de lemn. Se pun intr-o damigeana de sticla impreuna cu o mana de samburi de caise si 1 kg de zahar tos. Se lasa la cald timp de doua saptamani, pana cand amestecul lasa atata sirop cat sa-l acopere. Atunci se adauga alcoolul indoit cu apa calda si votca, atat cat sa umple damigeana. Vasul se sigileaza si se pastreaza cateva luni intr-un loc intunecos.
Alte retete:
Compot de mere
Sirop de capsuni
Sirop din muguri de brad
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.