Crema de lichior irlandez

Se adauga apa calda peste praful de cappuccino, cate putin, pentru a dizolva cocoloasele, eventual strecuram cand am terminat de adaugat apa, apoi ada

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet (100 g) cappuccino
  • 4 tuburi lapte condensat lichid
  • 0.5 litru apa
  • 0.5 litru rom

Mod de preparare

Se adauga apa calda peste praful de cappuccino, cate putin, pentru a dizolva cocoloasele, eventual strecuram cand am terminat de adaugat apa, apoi adaugam laptele condensat si romul. Va rezulta 1 litru si jumatate de lichior.
Alte bauturi recomandate

Socata

Coctail Moulin

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...