Grog fierbinte

Intr-un pahar se pune romul sau coniacul si se completeaza cu apa fiarta. Se adauga apoi 3 lingurite de zahar si o felie de lamaie. Bautura se ameste

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri coniac sau rom
  • apa
  • 3 lingurite zahar
  • 1 lamaie

Mod de preparare

Intr-un pahar se pune romul sau coniacul si se completeaza cu apa fiarta. Se adauga apoi 3 lingurite de zahar si o felie de lamaie. Bautura se amesteca si se serveste imediat.


Se serveste fierbinte.

Alte retete:

Turta dulce

Ciocolata de casa

Tiramisu

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...