Pentru lichiorul de anason cu scortisoara si coriandru se pun intr-un borcan cu gatul stramt alcoolul, anasonul si celelalte aromate. Se astupa si se lasa sa stea doua luni incheiate.
Pentru lichiorul de anason cu scortisoara si coriandru se pun intr-un borcan cu gatul stramt alcoolul, anasonul si celelalte aromate. Se astupa si se lasa sa stea astfel doua luni incheiate. Dupa acest timp se adauga siropul de zahar. Se amesteca la fiecare doua zile, timp de o saptamana. Se filtreaza apoi la fel ca lichiorul de portocale.
Lichiorul de anason se serveste ca si aperitiv sau digestiv.
Nu am folosit fructe proaspete, am luat congelate de la Auchan, un amestec de mure, capsuni, visine , dar foarte buna a iesit!
Tarta cu blat de biscuiti si fructe asortatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura