Se alege, se spala, apoi se pune la uscat anasonul sau chimenul. Se pun zaharul intr-un vas, se amesteca la foc mic pana incepe sa se caramelizeze, a
Se alege, se spala, apoi se pune la uscat anasonul sau chimenul. Se pun zaharul intr-un vas, se amesteca la foc mic pana incepe sa se caramelizeze, apoi se adauga chimenul sau anasonul si se stinge cu 500 ml apa. Se acopera si se lasa la fiert cateva minute, dupa care se pune in alt vas.
Se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Ciocolata de casa Gogosi pufoase Chec pufos
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti