Feliem ½ kg banane si le punem, cu zahar, intr-un strat, pe fundul unui vas emailat, dupa 3 zile le pasam printr-o sita, si tot prin sita strecura
Feliem ½ kg banane si le punem, cu zahar, intr-un strat, pe fundul unui vas emailat, dupa 3 zile le pasam printr-o sita, si tot prin sita strecuram 100 ml apa. Apoi adaugam la aceasta zeama 250 ml alcool pur cateva picaturi de esenta de rom, zeama de la ½ lamaie si o lingura de caramel. Amestecam foarte bine si lasam sa se matureze 10-15 zile, apoi strecuram.
Este o reteta delicioasa
Alte retete recomandate:
Sirop grenadine
Socata
Sirop de brad
Am incercat sa reproduc vestitii biscuiti florentini.Nu am avut eu toate ingredientele, dar a iesit ceva care a gadilat...
Biscuitii mei florentiniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa