Se pune un litru de apa intr-un vas emailat, la foc viu. Cind apa clocoteste, se ia vasul la o parte, se pune cafeaua si se lasa sa fiarba incet 2-3 m
Se pune un litru de apa intr-un vas emailat, la foc viu. Cind apa clocoteste, se ia vasul la o parte, se pune cafeaua si se lasa sa fiarba incet 2-3 minute. Separat, se pune in alt vas ¾ l de apa si zaharul si se lasa sa fiarba, pregatind astfel un sirop. Se combina siropul cu cafeaua tare, cu vanilia si alcoolul. Se pune in sticle inalte din plastic, lichidul se decanteaza si lichiorul de cafea se poate consuma.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa