Se pune la fiert apa cu zaharul pina ce devine un sirop (face balonase), se adauga cacao, se amesteca incontinuu. Se adauga smintina, se amesteca, se
Se pune la fiert apa cu zaharul pina ce devine un sirop (face balonase), se adauga cacao, se amesteca incontinuu. Se adauga smintina, se amesteca, se ia de pe foc si se mai amesteca pina se raceste un pic. Se adauga alcoolul, se amesteca si apoi se toarna in sticle. Este bun imediat, dar mai bun este daca se pregateste cu 2-3 saptamini inainte de servire. Va iesi un lichior-crema.
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti