Se scoate coaja de la 3 portocale, se curata partea alba, se taie, se toarna deasupra coniacul si se lasa sa stea 10 zile la macerat, impreuna cu port
Se scoate coaja de la 3 portocale, se curata partea alba, se taie, se toarna deasupra coniacul si se lasa sa stea 10 zile la macerat, impreuna cu portocala intreaga. Se strecoara, se amesteca siropul de zahar, pregatit din zaharul fiert cu apa si taninul, bine spumuit. Se adauga cuisoarele si se mai lasa 10 zile, intr-o incapere mai calda. Se decanteaza si se trage in sticle.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa