Se indeparteaza coada de visine si se pun intregi in borcan. Se adauga zahar si se leaga gura borcanului (cel mai indicat este cu o punga de nailon de
Se indeparteaza coada de visine si se pun intregi in borcan. Se adauga zahar si se leaga gura borcanului (cel mai indicat este cu o punga de nailon deoarece aceasta nu se umezeste), se misca borcanul in fiecare zi pana se topeste zaharul. Apoi se adauga alcoolul. Se misca borcanul incontinuare si dupa cca 3 saptamani se filtreaza.
La lichiorul filtrat se adauga romul. ½ litri rom la ½ litri lichior.
Alte bauturi recomandate
Lichior de oua
Coctail de banane
Campari Orange
Cred că voiam să prepar acest lichior de pe vremea când eram fascinată de Florin Piersic în rolul lui...
Lichior de anasonIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.