Se pune berea intr-o sticla mai mare de un litru, se adauga zaharul si se astupa sticla. Se bate energic, scuturand sticla pe lungul ei, pana la compl
Se pune berea intr-o sticla mai mare de un litru, se adauga zaharul si se astupa sticla. Se bate energic, scuturand sticla pe lungul ei, pana la completa dizolvare a zaharului. Atunci se adauga alcoolul si zaharul vanilat, se mai agita sticla un sfert de ora, pentru ca omogenizarea sa se faca perfect, dupa care se lasa lichiorul sa se odihneasca o ora.
Alte retete usoare:
Sirop din muguri de brad
Lichior de caise
Sirop de capsuni
As manca oricand ardei umpluti,nu m-as satura si nu m-as plictisi de ei niciodata,cand am facut ultima oara nu am avut timp...
Ardei umplutiIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa