Visinata cu cirese negre

Se pun visinele si ciresele spalate se pun intr-o damigeana, alternad in straturi cu zaharul. Se lasa timp de 10 zile in soare damigeana, si se toarn

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg visine
  • 250 gr cirese negre
  • 1
  • 3 kg zahar
  • 600 ml alcool

Mod de preparare

Se pun visinele si ciresele spalate se pun intr-o damigeana, alternad in straturi cu zaharul. Se lasa timp de 10 zile in soare damigeana, si se toarna apoi alcoolul. se astupa cu un dop de pluta, dupa care se asaza intr-un loc racoros.


Se serveste in pahare mici.
Alte retete de bauturi recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...