Visinata de casa

Visinata de casa se lasa la macerat timp de 5-6 saptamani, apoi se poate servi. Este o bautura usoara.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 ml de alcool rafinat
  • 300 g visine
  • 400 g zahar si
  • 300 ml apa.

Mod de preparare

Pentru visinata de casa, 400 ml de alcool rafinat se pun peste 300 g visine curatate de codita, iar din 400 g zahar si 300 ml apa se face un sirop, care se fierbe timp de 10 minute. Dupa ce s-a racit siropul, adaugam in sirop alcoolul cu visinele.


Visinata de casa se lasa la  macerat timp de 5-6 saptamani, apoi se poate servi.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...