Punch-ul o bautura servita in general la petreceri. Numele bauturii provine lin limba Sanskrita si inseamna cinci. Cinci, deoarece reteta originala a bauturii continea 5 ingradiente: alcool, zahar, lamaie, apa si ceaiuri sau condinente.
1. Curatati piersicile de samburi.
2. Adaugati piersicile, ghimbirul si siropul de zahar intr-un blender si mixati pana acestea devin un piure.
3. Extrageti sucul de lamaie folosind o presa de citrice.
4. Puneti toate ingredientele intr-un bol, adaugati gheata si amestecati cu un polonic pentru a se topi zaharul si omogeniza ingredientele.
5. Glazurati paharele de servire cu zahar pudra - (stergeti marginea paharului cu o felie de portocale apoi presarati usor zahar).
6. Party like a superstar! :)
Am facut acest tort pentru o cunostinta de ziua sotului ei.Este un tort pentru 20 de persoane si de la toti am primit numai...
Tort cu capsuni si kiwiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa