Punch-ul o bautura servita in general la petreceri. Numele bauturii provine lin limba Sanskrita si inseamna cinci. Cinci, deoarece reteta originala a bauturii continea 5 ingradiente: alcool, zahar, lamaie, apa si ceaiuri sau condinente.
1. Curatati piersicile de samburi.
2. Adaugati piersicile, ghimbirul si siropul de zahar intr-un blender si mixati pana acestea devin un piure.
3. Extrageti sucul de lamaie folosind o presa de citrice.
4. Puneti toate ingredientele intr-un bol, adaugati gheata si amestecati cu un polonic pentru a se topi zaharul si omogeniza ingredientele.
5. Glazurati paharele de servire cu zahar pudra - (stergeti marginea paharului cu o felie de portocale apoi presarati usor zahar).
6. Party like a superstar! :)
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii