Pentru cei care iubesc afinele.
Afinele se spala, se pun intr-o cratita mare si apoi adaugam zaharul si lasam asa cam 2-3 ore pana se topeste zaharul.Apoi se pune la foc mic cam 2 ore.Dupa ce face spuma luam ce e mai lichid adica siropul si il punem in sticlute. Ce ramane (adica partea groasa) mai lasam pe foc cam 1 ora.La final adaugam zeama de la lamai si apoi punem dulceata in borcane.Le lasam cu capul in jos si apoi le lasam sa se raceasca asa. Pentru compot punem apa si zaharul pe foc si il lasam pana se ingroasa putin nu mult.Siropul il punem peste afinele spalate si puse in borcane.Se sigileaza si cu ele in spais
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa