Serbet aromat de capsuni

Pentru serbetul aromat de capsuni se fierb 1 kg zahar cu 1 ½ pahar de zeama de capsuni limpezita si stoarsa prin tifon.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg zahar
  • 1 ½ pahar de zeama de capsuni
  • zeama de la o jumatate de lamaie

Mod de preparare

Pentru serbetul aromat de capsuni, se fierb 1 kg zahar cu 1 ½ pahar de zeama de capsuni limpezita si stoarsa prin tifon. Daca nu avem zeama suficienta, putem completa cu apa. Dupa cateva clocote, se adauga zeama de la o jumatate de lamaie. Dupa aceeasi reteta, se face si serbetul de fragi, zmeura, mure sau coacaze.


Serbetul aromat de capsuni se serveste cu apa.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...