Sirop de portocale

Apa se fierbe impreuna cu zaharul pe foc mare timp de 5 minute. In acest timp se taie portocalele in doua si se storc in storcatorul de lamai. Sucul

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 portocale
  • 250 ml apa
  • 500 gr zahar

Mod de preparare

Apa se fierbe impreuna cu zaharul pe foc mare timp de 5 minute. In acest timp se taie portocalele in doua si se storc in storcatorul de lamai. Sucul obtinut se pune in sirpul cald, se amesteca bine si se lasa la racit.


Inainte de servire se strecoara. Se serveste rece.

Alte retete:

Saratele Lapte de pasare Rulada de porc

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada de porc

Rulada de porc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca