Sodou

Se freaca galbenusurile cu zaharul tos, apoi se toarna laptele fierbinte. Se amesteca bine, iar la final se toarna romul.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 galbenusuri
  • 2-3 linguri de zahar
  • 200-300 ml lapte
  • 1 lingurita rom

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul tos, apoi se toarna laptele fierbinte. Se amesteca bine, iar la final se toarna romul.


Se lasa la rece si apoi se serveste. Alte retete:

Prajituri simple Tort diplomat Papanasi fierti

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Șnițele din piept de pui marinat

  Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...

Șnițele din piept de pui marinat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos