Sodou

Se freaca galbenusurile cu zaharul tos, apoi se toarna laptele fierbinte. Se amesteca bine, iar la final se toarna romul.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 galbenusuri
  • 2-3 linguri de zahar
  • 200-300 ml lapte
  • 1 lingurita rom

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul tos, apoi se toarna laptele fierbinte. Se amesteca bine, iar la final se toarna romul.


Se lasa la rece si apoi se serveste. Alte retete:

Prajituri simple Tort diplomat Papanasi fierti

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta invartita cu mere si nuci

Nu mai e nici un secret ca eu sunt indragostita iremediabil de toate deserturile care contin fruncte, dar aici ma refer la...

Placinta invartita cu mere si nuci
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii