Smoothie de capsuni, merisoare si sfecla rosie

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 – 3 bucati de caju
  • 5 6 capsuni proaspete sau congelate
  • 50 g sfecla rosie
  • 100 g ananas
  • o lingurita de merisoare deshidratate

Mod de preparare

• Decojiti ananasul si sfecla si taiati-le in bucati mici
• Spalati bine capsunile
• Puneti toate ingredientele in blenderul Ozen cu mixare in vid HB300SV
• Fixati recipientul in aparat
• Inchideti blenderul apoi pe manual sau auto porniti blenderul
• Procesul este format din doua momente vacuum apoi mixare
• Dupa finalizarea programului eliberati supapa pentru a devida capacul de fixare apoi reluati procesul la recipient.

Savurati cu placere!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu ciocolata si zmeura

Pentru ca zmeura este putina si o am in gradina doar 1-2 saptamani pe an, mi-am propus sa fac si o reteta frumoasa cu ea, asa...

Desert tort cu ciocolata si zmeura
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca