• separati albusul de galbenus • bateti albusul cu sare si lamaie folosindu-va de un tel
• separati albusul de galbenus
• bateti albusul cu sare si lamaie folosindu-va de un tel
• adaugati zaharul aproape de sfarsit si continuati sa bateti bezeaua pana cand veti putea intoarce castronul cu fata in jos, astfel incat compozitia nu va cadea
• decojiti mango-ul si taiati-l cubulete
• taiati perele cubulete
• introduceti fructele in blenderul Oster Classic Chrome si mixati
• turnati intr-un pahar, puneti bezea pe deasupra, si folosind un arzator de brulee, tratati termic bezeaua.
Savurati!
Mi-am dat seama că, deşi îmi place foarte mult mâncarea aceasta, nu am pregatit-o până acum. De data...
Varza a la Cluj pregatita la slow cooker Crock-PotOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj