Aperitiv cu branza dulce si sarata

Se amesteca cantitati egale de unt, branza telemea si branza de vaci, toatei date prin sita, in prealabil. Se freaca bine, apoi se adauga chimenul si

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr unt
  • 100 gr telemea
  • 100 gr branza de vaci
  • 1 jumatate lingurita chimen
  • 1 varf de cutit boia de ardei

Mod de preparare

Se amesteca cantitati egale de unt, branza telemea si branza de vaci, toatei date prin sita, in prealabil. Se freaca bine, apoi se adauga chimenul si boiaua de ardei dulce. Se amesteca pana cand compozitia devine o pasta omogena.
Se pastreaza la rece si se foloseste apoi la tartine.

Alte retete:

Chiftele

Placinta de dovleac

Ciuperci umplute

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...