Pentru aperitiv cu Ricotta se taie castravetele in diverse forme: butoias, floricica sau pot fi facute rulouri. Se amesteca branza cu menta tocata.
Pentru aperitiv cu Ricotta se taie castravetele in diverse forme: butoias, floricica sau pot fi facute rulouri. Se amesteca branza cu menta tocata, sucul de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper. Branza se pune intre castraveti. Aceste aperitive rapide se pot servi si pe pat de salata verde asezonata cu sare, piper, suc de lamaie si ulei de masline.
Reteta a fost propusa de blogul culinar Retetele Anei.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii