Aperitiv de primavara

Braza de vaci se freaca bine cu smantana si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Ceapa verde, patrunjelul si mararul se taie marunt apoi se am

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g braza de vaca
  • 2 linguri de smantana
  • 3-4 cepe verzi
  • o legatura de marar verde
  • o legatura de pantrunjel verde

Mod de preparare

Braza de vaci se freaca bine cu smantana si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Ceapa verde, patrunjelul si mararul se taie marunt apoi se amesteca cu branza de vaci si smantana.
Se orneaza cu felii de ardei si rosie

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Steluțe sărate a la Timea

Am rezistat tentațiilor dulci preparate de Timea, dar la sărături nu mă pot abține. Dacă anul trecut nu am reușit să...

Steluțe sărate a la Timea
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca