Barcute cu branza, ridichi-flori de cirea, castraveti sculptati, toate menite sa ii incante pe cei mici sau chiar pe cei mari, la o sarbatoare in familie.
Speli legumele. Într-un castronel, pregăteşti crema de brânză: amesteci brânza rasă cu untul şi ceapa albă tocată mărunt, până devine cremoasă. Castraveţii îi tai în bucăţi mai mari şi îi sculptezi cu un cuţit. Pe aceştia îi umpli cu măsline. Tai ardeiul sub formă de barcuţe şi le umpli cu cremă de brânză. Pe câteva rondele de roşie pui cremă de brânză, le înfăşori cu fâşii de castravete şi le pui in cap o ridiche decupată cu un cuţit astfel încât să semene cu nişte floricele. Legumele rămase le tai şi le aşezi pe platou printre celelalte aperitive. Ornezi cu frunze de ceapă verde tocate mărunt.
Pofta Buna!
Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/06/aperitive-festive-21-mai.html
Mi-am obișnuit familia ca în diminețile de weekenduri să se delecteze cu ceva mai special la mic dejunurile...
Aperitiv friganele cu felii de paine toast si cabanosDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata