Branza vegetala cu marar

Se toaca ceapa si mararul si se amesteca cu branza. Aceasta se poate emolia cu lapte, iaurt sau apa daca nu este suficient de moale. Se adauga sare da

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un tub de branza (200 g)
  • o ceapa medie (de preferinta verde)
  • o legatura de marar
  • sare (facultativ)

Mod de preparare

Se toaca ceapa si mararul si se amesteca cu branza. Aceasta se poate emolia cu lapte, iaurt sau apa daca nu este suficient de moale. Se adauga sare dar e mai sanatos fara. Pentru o masa mai sofisticata se pot umple cu aceasta compozitie rosii sau ardei care se taie felii si se aseaza pe un platou.

Alte variante ale pastei pe baza de branza de soia: branza+boia de ardei+chimen macinat, branza+usturoi+castravete.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...