Pui brinza la desarat(fiindca altfel,la gratar va iesi sarea din ea)in lapte pentru 30 de minute.O lasi la scurs pe un servet curat de bucatarie,dupa
Pui brinza la desarat(fiindca altfel,la gratar va iesi sarea din ea)in lapte pentru 30 de minute.O lasi la scurs pe un servet curat de bucatarie,dupa care o tai felii destul de groase.o asezi pe gratarul incins,sau in cuptor (pe folie de aluminiu).
Cu mamaliga rece(facuta inainte cu o zi),tot la gratar.Taie mamaliga cu ata,unge-o cu putin ulei si asaz-o pe gratar sau in cuptor pe folie de aluminiu!
Este un deliciu!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa