Briose cu cascaval sofia si chimen

Briosele cu cascaval sofia si chimen sunt niste aperitive delicioase, ce pot inlocui saratelele de exemplu. Sunt usor de preparat, perfecte si pentru o gustare.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • • 200 g făină
  • • 200 ml lapte
  • • 2 ouă
  • • 2 linguri ulei
  • • 1 plic praf de copt
  • • 100 g caşcaval
  • • 1 linguriţă seminţe chimen

Mod de preparare

Amesteci bine ouăle bătute cu laptele şi uleiul, adaugi caşcavalul Sofia tăiat cubuleţe.

Amesteci separat făina cu praful de copt. Torni peste ele compoziţia lichidă şi le omogenizezi. Deasupra presari semitele de chimen .

Umpli formele (unse înainte cu puţin ulei şi aşezate pe o tavă rece tapetată cu hârtie de copt) până la un deget sub margine.

Dai tava la cuptorul preîncălzit şi încerci să ai răbdare 35 - 45 de minute, până încep să se rumenească deasupra.


Briosele cu cascaval si chimen se servesc ca si aperitiv sau oricand in cursul zilei.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Sikotakia riganata (Ficatei de pui in stil grecesc cu lamaie si oregano)

Sikotakia riganata (Ficatei de pui in stil grecesc cu lamaie si oregano)
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii