Briosele cu cascaval Sofia si ton sunt usor de facut si sunt surprinzator de delicioase.
Briose cu cascaval Sofia si ton:
Amestecam bine ouăle bătute cu laptele şi uleiul, adaugam caşcavalul tăiat cubuleţe, tonul scurs bine de sos, ceapa mărunţită şi măslinele tăiate rondele.
Amestecam separat făina cu praful de copt. Turnam peste ele compoziţia lichidă şi le omogenizam.
Umplem formele cam trei sferturi cu compozitie.
Dam tava la cuptorul preîncălzit 45 de minute, până încep să se rumenească deasupra.
Briosele cu cascaval Sofia si ton se pot servi atat calde cat si reci.
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti