Bulete din cascaval sunt mancaruri cu cascaval delicioase ce pot fi servite ca si aperitive sau ca si garnitura diferite mancaruri sau gustari.
Bulete din cascaval sunt mancaruri cu cascaval delicioase ce pot fi servite ca si aperitive sau ca si garnitura diferite mancaruri sau gustari. Se pune apa la fiert cu uleiul, iar la primele clocote, se adauga faina in bloc si se amesteca pana cand devine compacta. Se raceste, apoi se adauga ouale treptat, amestecand pana se obtine o compozitie omogena. Se adauga cascavalul ras, se pune uleiul la incins, se ia cu lingurita din compozitie, formand bilute care se aseaza in cratita cu uleiul. Cand se ridica deasupra si sunt rumenite, se scot intr-o sita si se scurg.
Buletele din cascaval se servesc calde.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii