Bulete din cascaval Delaco Emmentaler

Buletele din cascaval Delaco Emmentaler sunt niste aperitive deosebite, rapide, aspectuoase, perfecte pentru o petrecere sau ocazie festiva.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 portii:
  • 100 g unt moale
  • 1 lingura boia
  • 100 g cascaval Delaco Emmentaler ras
  • Sare
  • piper
  • Pentru ornat:
  • Verdeţuri tocate
  • Boia
  • Pesmet din pâine integrală de secară

Mod de preparare

Lasa-ti imaginatia sa zburde in bucatarie atunci cand vine vorba de gustari si aperitive. Cu cat sunt mai colorate cu atat vor fi mai apreciate!

Amesteca untul cu boiaua si Emmentaler-ul ras si condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Din amestecul obtinut, formeaza cu mainile ude niste bile mici pe care le tavalesti dupa bunul plac, prin verdeturi, boia sau pesmet din paine integrala de secara.

Inainte de servire, buletele se lasa la frigider aprox 1 ora.

Decoreaza platoul si cu mini frigarui de cuburi de emmentaler cu struguri sau alte fructe.

Pofta mare!


Buletele din cascaval Delaco Emmentaler se servesc reci impreuna cu persoane dragi.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca