Cartofi copti la cuptor

Cartofii copti la cuptor sunt ideali pentru cina, pentru mesele rapide, fie ele de dulce sau de post, putand fi modificati dupa gustul fiecaruia.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi
  • salam
  • crema de branza
  • oua
  • sare

Mod de preparare

Cartofii ii spalam bine, ii punem la fiert cu tot cu coaja.
Cand au fiert cartofii pe jumatate, ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca.
Le taiem un capac si ii scobim. Adaugam salam, branza, cate 1 ou si putina sare. Ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt si ii dam la cuptor, cca 30 minute


Cartofii copti la cuptor se pot servi cu carnati si gogosari.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide