Cartofii copti la cuptor sunt ideali pentru cina, pentru mesele rapide, fie ele de dulce sau de post, putand fi modificati dupa gustul fiecaruia.
Cartofii ii spalam bine, ii punem la fiert cu tot cu coaja.
Cand au fiert cartofii pe jumatate, ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca.
Le taiem un capac si ii scobim. Adaugam salam, branza, cate 1 ou si putina sare. Ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt si ii dam la cuptor, cca 30 minute
Cartofii copti la cuptor se pot servi cu carnati si gogosari.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii