Cartofii copti la cuptor sunt ideali pentru cina, pentru mesele rapide, fie ele de dulce sau de post, putand fi modificati dupa gustul fiecaruia.
Cartofii ii spalam bine, ii punem la fiert cu tot cu coaja.
Cand au fiert cartofii pe jumatate, ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca.
Le taiem un capac si ii scobim. Adaugam salam, branza, cate 1 ou si putina sare. Ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt si ii dam la cuptor, cca 30 minute
Cartofii copti la cuptor se pot servi cu carnati si gogosari.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti