Cascaval cu sos

Taiem in cubulete cascavalurile, rosia si merele curatate de coaja, apoi se amesteca cu maioneza si smantana. Asezonate cu sare si piper le punem in c

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g cascaval emental
  • 100 g cascaval de seksard
  • 50 g cascaval camembert
  • 1 rosie
  • 3-4 linguri de maioneza
  • 2 mere
  • sare
  • piper macinat
  • 1-2 linguri de smantana

Mod de preparare

Taiem in cubulete cascavalurile, rosia si merele curatate de coaja, apoi se amesteca cu maioneza si smantana. Asezonate cu sare si piper le punem in cupe. Le punem in frigider pentru ½ ora.

Servim cu paine toast, nuci prajite, migdale.
Alte salata mexicana

Salata fructe de mare

Salata spanac

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!