Cascaval cu sos

Taiem in cubulete cascavalurile, rosia si merele curatate de coaja, apoi se amesteca cu maioneza si smantana. Asezonate cu sare si piper le punem in c

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g cascaval emental
  • 100 g cascaval de seksard
  • 50 g cascaval camembert
  • 1 rosie
  • 3-4 linguri de maioneza
  • 2 mere
  • sare
  • piper macinat
  • 1-2 linguri de smantana

Mod de preparare

Taiem in cubulete cascavalurile, rosia si merele curatate de coaja, apoi se amesteca cu maioneza si smantana. Asezonate cu sare si piper le punem in cupe. Le punem in frigider pentru ½ ora.

Servim cu paine toast, nuci prajite, migdale.
Alte salata mexicana

Salata fructe de mare

Salata spanac

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa deasa din curcan cu legume si gartene la slow cooker Crock Pot

O supă delicioasă plină de vitamine, numai bună zilele astea de toamnă, ploioase și răcoroase! 

Supa deasa din curcan cu legume si gartene la slow cooker Crock Pot
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca