Chiftelute cu dovlecel si crema de branza

Chiftelutele cu dovlecel si crema de branza sunt delicioase si usor de preparat. Pot fi servite ca aperitiv sau ca mancare principala alaturi de o salata.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 dovlecei
  • 2 oua
  • 2 cutii cu branza Ceva fin cu gust de usturoi
  • 1 ceapa uscata
  • 3 linguri gris
  • 1 lingura pesmet
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • 5 catei de usturoi

Mod de preparare

Curatam dovleceii si ii dam prin razatoarea cu ochiuri mari,il saram si il stoarcem bine.

Ceapa o dam prin razatoare sau o tocam marunt,

Adaugam si restul de ingrediente si amestecam bine.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt cu o lingura am format gramajoare si am dat tava la cuptorul incalzit.

Dupa cca 20 min le-am intors cu o paleta si le-am lasat sa rumeneasca pe ambele parti.


Chiftelutele de dovlecel si crema de branza se servesc caldute.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Spaghete carbonara, reţetă adaptata

Intreaga blogosfera culinara comenteza indelung daca reteta originala de spaghete carbonara contine sau nu smantana. Nu vreau...

Spaghete carbonara, reţetă adaptata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca