Chiftelute cu dovlecel si crema de branza

Chiftelutele cu dovlecel si crema de branza sunt delicioase si usor de preparat. Pot fi servite ca aperitiv sau ca mancare principala alaturi de o salata.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 dovlecei
  • 2 oua
  • 2 cutii cu branza Ceva fin cu gust de usturoi
  • 1 ceapa uscata
  • 3 linguri gris
  • 1 lingura pesmet
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • 5 catei de usturoi

Mod de preparare

Curatam dovleceii si ii dam prin razatoarea cu ochiuri mari,il saram si il stoarcem bine.

Ceapa o dam prin razatoare sau o tocam marunt,

Adaugam si restul de ingrediente si amestecam bine.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt cu o lingura am format gramajoare si am dat tava la cuptorul incalzit.

Dupa cca 20 min le-am intors cu o paleta si le-am lasat sa rumeneasca pe ambele parti.


Chiftelutele de dovlecel si crema de branza se servesc caldute.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...