Chiftelute de branza

Freci branza cu ouale, pui piper si sare dupa gust, adaugi grisul si omogenizezi compozitia. Formezi chiftelute pe care le rumenesti in ulei incins.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg branza de oaie
  • 3 oua
  • piper
  • 3/4 cana cu gris
  • 200 ml ulei

Mod de preparare

Freci branza cu ouale, pui piper si sare dupa gust, adaugi grisul si omogenizezi compozitia. Formezi chiftelute pe care le rumenesti in ulei incins.


Se servesc ca si aperitiv.

Alte retete recomandate:

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...