Ciuperci umplute cu branza

Poti oferi familiei tale un aperitiv delicios daca pregatesti ciuperci umplute cu branza. Este o mancare consistenta si sanatoasa.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10-12 ciuperci
  • sare
  • unt
  • 2 linguri bune de branza
  • patrunjel sau marar
  • parmezan

Mod de preparare

Poti oferi familiei tale un aperitiv delicios daca pregatesti ciuperci umplute cu branza. Este o mancare consistenta si sanatoasa. Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari. Se spala, tinandu-le pe masura ce se spala in apa cu putina lamaie ca sa nu se inegreasca. Deoparte se aseaza ciupercile intr-o cratita la foc sa se inmoaie pe jumatate, punand in fiecare un pic de sare si unt. Cotoarele se toaca si se calesc cu sare si unt. Se trece prin masina de tocat sau sita branza, se amesteca cu cotoarele pana devine ca o pasta, se pune si patrunjel sau marar tocat marunt si se umplu ciupercile. Apoi se presara parmezan si unt pe deasupra si se da la cuptor pana se rumenesc.


Se servesc fierbinti.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide