Coltunasi cu branza si marar tocat

Coltunasii cu branza sunt extrem de deliciosi. Contin faina, oua, lapte, branza de vaci, unt, smantana si marar tocat.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 2 cesti faina
  • 2 oua
  • sare
  • jumatate ceasca lapte
  • Pentru umplutura:
  • 1 pachet branza de vaci
  • jumatate pachet de unt
  • 150 gr smantana
  • marar tocat

Mod de preparare

Coltunasii cu branza sunt extrem de deliciosi. Contin faina, oua, lapte, branza de vaci, unt, smantana si marar tocat. Se amesteca ingredientele pentru aluat si se framanta bine. Se imparte apoi in doua si se intind 2 foi care se imparte in patrate. Se pune pe fiecare patrat cate o lingurita de branza frecata cu unt si putin marar tocat. Se indoaie coltul si se lipeste marginea. Se asaza coltunasii pe un blat de lemn, peste care se presara putina faina. Se pune un vas cu apa si sare pe foc, iar cand da in clocot, se pun coltunasii. Cand incep sa se ridice la suprafata, se ia vasul de pe foc si se scot coltunasii.


Se servesc calzi.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa