Coltunasi cu branza si praz

Acesti coltunasi sunt delicioasi si numai buni de servit ca aperitiv. Se prepara din aluat de pizza, branza si praz.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr aluat de pizza
  • 200 gr branza
  • 3 fire de praz
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Acesti coltunasi cu branza si praz sunt delicioasi si numai buni de servit ca aperitive rapide. Se intinde aluatul de pizza si se taie in patrate. Se spala prazul, se fierbe cateva minute, apoi se taie fin. Se taie branza cubulete. Se ametseca intr-un vas branza cu prazul, apoi se imparte amestecul uniform in cubulete pe patratele de aluat taiate. Se indoaie coltunasii si se apasa bine marginile. Se prajesc in ulei fierbinte pana cand devin aurii.


Coltunasii cu branza si praz se servesc calzi.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!