Coltunasi cu branza si praz

Acesti coltunasi sunt delicioasi si numai buni de servit ca aperitiv. Se prepara din aluat de pizza, branza si praz.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr aluat de pizza
  • 200 gr branza
  • 3 fire de praz
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Acesti coltunasi cu branza si praz sunt delicioasi si numai buni de servit ca aperitive rapide. Se intinde aluatul de pizza si se taie in patrate. Se spala prazul, se fierbe cateva minute, apoi se taie fin. Se taie branza cubulete. Se ametseca intr-un vas branza cu prazul, apoi se imparte amestecul uniform in cubulete pe patratele de aluat taiate. Se indoaie coltunasii si se apasa bine marginile. Se prajesc in ulei fierbinte pana cand devin aurii.


Coltunasii cu branza si praz se servesc calzi.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Șnițele din piept de pui marinat

  Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...

Șnițele din piept de pui marinat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos