Acesti coltunasi sunt delicioasi si numai buni de servit ca aperitiv. Se prepara din aluat de pizza, branza si praz.
Acesti coltunasi cu branza si praz sunt delicioasi si numai buni de servit ca aperitive rapide. Se intinde aluatul de pizza si se taie in patrate. Se spala prazul, se fierbe cateva minute, apoi se taie fin. Se taie branza cubulete. Se ametseca intr-un vas branza cu prazul, apoi se imparte amestecul uniform in cubulete pe patratele de aluat taiate. Se indoaie coltunasii si se apasa bine marginile. Se prajesc in ulei fierbinte pana cand devin aurii.
Coltunasii cu branza si praz se servesc calzi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa