Cosuletele cu branza si nuca sunt niste aperitive delicioase pentru care trebuie sa pregatiti o crema de branza si cosuletele din aluatul de foietaj.
Cosuletele cu branza si nuca sunt niste aperitive delicioase. Decupam cerculete din aluatul de foietaj pe care de asezam in forme de minitarte si apasam bine pe margini.
Dam formele cu aluat la cuptor pana se rumenesc frumos si apoi le scoatem si le lasam la racit.
Intre timp mixam branza cu untul moale si ceapa data pe razatoarea cu ochiuri mici.
Adaugam nuca macinata si condimentam cu sare si piper.
Cu ajutorul posului umplem cosuletele de foietaj cu crema de branza si nuca si decoram cu jumatati de nuci sau somon afumat
Cosuletele cu branza si nuca se servesc ca si gustare ori aperitiv.
Sursa acestei retete este blogul culinar Myra's kitchen.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti