Crema de branza cu verdeturi

Crema de branza cu verdeturi este o reteta culinara potrivita a fi servita ca si aperitiv. Adaptata, poate fi servita cu succes si copiilor.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g branza de vaci
  • 100 ml smantana
  • 100 g unt
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 50 g mazare
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Crema de branza cu verdeturi se prepara astfel: daca nu am luat mazare la borcan, pe cea cruda trebuie sa o punem la fiert in apa cu sare, si se lasa la racit dupa ce a fiert. Untul se freaca spuma, adaugam smantana, si la urma branza de vaci pasata. Punem verdeata tocata, ceapa verde tocata, iar la final mazarea.

O puteti prezenta in nenumarate feluri, mai jos o sugestie pentru un aperitiv de Craciun:


Crema de branza se aseaza dupa preferinte si se serveste in boluri ca aperitiv.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si frisca

Tarta cu crema de vanilie banane si frisca – un deliciu pentru iubitorii de tarte. O combinatie pefecta, texturi si...

Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si frisca
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca