Crema de branza cu verdeturi

Crema de branza cu verdeturi este o reteta culinara potrivita a fi servita ca si aperitiv. Adaptata, poate fi servita cu succes si copiilor.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g branza de vaci
  • 100 ml smantana
  • 100 g unt
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 50 g mazare
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Crema de branza cu verdeturi se prepara astfel: daca nu am luat mazare la borcan, pe cea cruda trebuie sa o punem la fiert in apa cu sare, si se lasa la racit dupa ce a fiert. Untul se freaca spuma, adaugam smantana, si la urma branza de vaci pasata. Punem verdeata tocata, ceapa verde tocata, iar la final mazarea.

O puteti prezenta in nenumarate feluri, mai jos o sugestie pentru un aperitiv de Craciun:


Crema de branza se aseaza dupa preferinte si se serveste in boluri ca aperitiv.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!