Crema de branza de vaci

Aceasta crema de branza constituie un aperitiv foarte gustos. Se prepara din smantana, branza de vaci si condimente.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr branza de vaci
  • 100 gr smantana
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Se freaca branza cu smantana, ceapa tocata marunt si usturoiul pisat. Se condimenteaza cu sare, chimen si boia.


Se serveste ca aperitiv.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura Ora 12

Weekend-ul acesta, fetita mea a avut ca tema pentru scoala sa pregateasca o prajitura impreuna cu un membru al familiei, asa...

Desert prajitura Ora 12
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca