Se curata castravetii si se taie in bucati lungi de 3-4 cm. Li se inlatura miezul pastrand partea de jos. Separate, se toaca marunt ceapa, apoi se am
Se curata castravetii si se taie in bucati lungi de 3-4 cm. Li se inlatura miezul pastrand partea de jos. Separate, se toaca marunt ceapa, apoi se amesteca impreuna cu branza, mararul, sarea si piperul.
Se umplu castravetii cu acest
amestec si se decoreaza cu felii subtiri de ridichi si cu frunze de ceapa verde. Alte aperitive:
Ciuperci la cuptor Placinta de dovleac Chiftele
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti